logo_iconAB

Történetünk

dolgozunk helyetted

Mondhatni tipikus. A mi történetünk is úgy indult, ahogyan nagyon sok: baráti társaságunk egyik tagja nyavalyogni kezdett. Ezúttal azért, hogy úgy szeretne airbnb-zni, de az olyan macerás. Eleinte a többiek is annak tartották. És, hogy mi ebben a tipikus? Hogy a siker sokszor a véletlenen múlik, hogy a sikerhez vezető út legtöbbször teljesen egyértelmű, csak egy jó felismerés kell, csak ki kell használni a pillanatot.

Csapatunk tagjai elkapták a pillanatot, persze ehhez kellett egy bátorító hozzászólás is, hogy együtt talán mégsem olyan nehéz – először csak saját lakásainkkal mertünk próbálkozni: kötöttségek és formalitás nélkül tanultunk bele ebbe az izgalmas világba, saját bőrünkön tapasztaltuk meg, miként kell igazán jónak lenni. 2016-tól viszont már szervezetben, szervezetten is együtt dolgozunk azért, hogy minél többen megismerjék a lehetőséget, amit mi már ismerünk.

Azt, hogy valódi öröm is lehet a lakáskiadás. Hogy miként lehet sok pénzt keresni karosszékből, hátradőlve, nyugodtan, fáradtság nélkül is.  

Kövess bennünket a FACEBOOK-on.

Nézd meg néhány lakásunkat kedvcsinálónak! Olvasd a rólunk írt véleményeket!

Örököltem egy kis lakást a belvárosban, de munka mellett esélyem sem volt rendben tartani, nemhogy kiadni. Hallottam az AptBp-ről, megkerestem őket. Tudom, hogy reklámszaga van, de tény, most ők keresnek nekem, pénzt. Tényleg ajánlom őket.

Lakos Vivien
titkárságvezető

Összeköltöztem a barátnőmmel, a lakásom kiadhatóvá vált, de féltettem az értékeimet. Ismerősök ajánlották nekem a Lakásmenedzsment szolgáltatásait. Néhány hónapja szerződtünk, nagyon elégedett vagyok; felkészültek, megbízhatók, profik.

Gergely-Nagy István
rendszerüzemeltetési szakértő

Korábban nem tudtam pontosan, mi az a “Lakásmenedzsment”. Nem bíztam senkiben, hogy kezelje, és kiadja édesanyám lakását. A gyerekek beszéltek rá az AptBp-re. Valóban mindent intéznek, és kiválóan. Csak jót tudok mondani róluk.

dr. Hornyák Júlia
szakjogász